HappyZone - Zonterapi


Lena heter jag och driver sedan 2015 HappyZone efter att jag genomgått en utbildning i Medicinsk Fotvård hos Axelsons.
Själva fotvården insåg jag ganska snabbt inte var för mig, men utbildningen i sig gjorde att jag blev väldigt intresserad av hur kroppen fungerar och jag kände att jag ville lära mig mer.


Kort därefter påbörjade jag en 1-årig utbildning i Zonterapi hos Team Hellberg Zonterapi, och fick där förstå vilken magi som våra kroppar besitter.
Kroppen strävar alltid efter inre balans och harmoni och som Zonterapeut kan vi hjälpa kroppen att uppnå just detta.

Med hjälp av bara mina händer och genom aktivitet och massage på fot och underben stimuleras zonerna som speglar kroppens olika delar, och därmed få igång cirkulationen i kroppen. Vävnaden får syre och näring och kan göra sig av med avfallsämnen och därmed återställa den inre jämvikten. Här finns fler olika varianter på behandling som du kan ta del av under 
behandlingar för att du ska kunna välja det som passar just dig.


Då jag önskar lära mig ännu mer om hur jag kan hjälpa mig själv och andra har jag även utbildat mig till Botanisk Aromaterapeut hos Botanyforall.
Under denna fantastiska utbildning under ett år fick jag lära mig hur vi kan ta hjälp av växternas underbara och fantastiska rike för att läka oss, både fysiskt och mentalt med hjälp av de eteriska oljorna. Dessa kunskaper har jag med mig i alla behandlingar som jag gör.


Jag har även genomgått en utbildning i Tibetansk Faceliftmassage hos Tant Raffa, som är helt magisk.
Kombinationen av lätt beröring och lite kraftigare massage känns magisk och sätter fart på cellförnyelsen och kollagenproduktionen vilket gör under för huden.
Behandlingen bearbetar muskler i ansikte, hårbotten, hals och nacke, och efter en behandling befinner man sig i ett tillstånd av behagligt välbefinnande samt att huden är avslappnad, väl syresatt, mjuk och med en härlig lyster. 


Senast har jag utbildat mig till Botanisk hudvårdsterapeut hos Botany For All, där jag även här har fått ta del i hur vi med hjälp av växternas värld kan ta hjälp och göra hudvård med rena växtoljor, hydrolater och eteriska oljor.

Här har jag fått lära mig två underbara ansiktsbehandlingar med djuprengöring och massage, ryggbehandling med djuprengöring och massage, samt cirkulations- och djupvävnadsmassage av hela kroppen. I alla behandlingar använder jag de rena växtoljorna, hydrolaterna och eteriska oljorna.


Alla behandlingar sker i lugn och ro, och min önskan är att du oavsett val av behandling får en lugn, skön och avkopplande stund och att du efteråt känner ett skönt välbefinnande.

Kontakta mig gärna om du är nyfiken på de behandlingar som jag utför, och gå gärna in på behandlingar och läs mer.

HappyZone bedriver sin verksamhet i enlighet med GDPR - Dataskyddsförordningen


E-post: lena@happyzone.se

Telefon: 0790 - 27 43 08

HappyZone - Stockholm